Compleet van slag…

Het was alweer maanden geleden, dat ik me ziek heb gemeld op het werk. Maar helaas, deze week kon ik er niet onderuit en moest ik er toch echt aan toegeven. Het ging niet meer. Ik was zo extreem moe, kwam gewoon niet meer bijgeslapen. Ik heb vreselijke spierpijn en een zwaar gevoel in mijn benen. Ik kan me voorstellen dat mijn benen zo aanvoelen als ik de Mont Ventoux gelopen heb. Maar ik heb geen zware lichamelijke inspanning verricht de afgelopen dagen. Daarvoor was ik veel te moe. Vreemd genoeg voelen mijn armen ook zo zwaar aan, zelfs mijn hoofd lijkt te zwaar voor mijn nek. Eigenlijk voelt mijn hele lijf, alsof er overal lood aan vast geplakt zit.

Zelfs De MS-hug kwam tevoorschijn, om me te knuffelen. Damn, dat was al lang geleden. Ben ik dan de afgelopen weken zo erg over mijn grenzen heen gegaan? Komt het door de verandering van het seizoen? Ligt er een griepje op de loer? Ik weet het niet. Ik weet wel dat ik me er verre van prettig bij voel. Dan maar weer de CBD-olie tevoorschijn gehaald, misschien kan die me wat verlichting brengen. De MS-hug laat zich in ieder geval goed troosten door de CBD druppels. De rest zal waarschijnlijk overgaan door voldoende rust te nemen of, in geval van een eventuele griep, uit te zieken.

Vanochtend een klein rondje met de hondjes gedaan. Zelfs dat is nu teveel. Het ging dan ook niet echt van harte maar ze moeten er toch even uit. Het weer is vandaag ook niet echt uitnodigend om naar buiten te gaan. Maar ja, toch maar even een frisse neus halen. En wat schetst mijn verbazing…. De natuur is ook al van slag. Terwijl de blaadjes van de bomen vallen, de wind om het huis raast en de regen tegen de ramen slaat, staat in het dorp het hele veldje weer vol met krokussen oftewel voorjaarsbloeiers! En in onze voortuin zijn de (Hortensia) Annabelles uitgebloeid en toch steekt heel dapper een nieuw bloemetje zijn kopje uit boven het uitgebloeide spul. Alsof de zomer nog moet beginnen!

IMG_5772

Eenmaal thuis maar weer onder mijn dekentje gekropen op de bank. De hondjes liggen lekker op hun kussen langs de verwarming te slapen. En ik ben ook weer klaar voor een dutje. Wederom een dagje rust en niets doen. Gaat zo tegen mijn natuur in.

De natuur is echt compleet van slag, zelfs die van mij….

Advertentie

Een gedachte over “Compleet van slag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s