Team “Passion”

Passie voor je familie

Passie voor de sport

Passie voor vriendschap

Passie voor je werk

Passie voor je leven

Maar wat als je te maken krijgt met MS, waardoor je passie naar de achtergrond verdwijnt? Omdat het niet meer lukt om vol passie ergens voor te gaan? Als je je noodgedwongen over moet geven aan de grillen van deze rotziekte? Een ziekte die de regie van je leven overneemt.

Als MS patiënt moet je je leven aanpassen, want MS is niet van de onderhandelingen of compromissen sluiten. MS is keihard en gemeen. MS geeft niet, MS neemt.

Daarom komen we met heel veel sportievelingen op zondag 10 juni 2018 in beweging voor de strijd tegen MS. Op de grote kale reus van de Provence, de Mont Ventoux. Fietsend, lopend, met of zonder MS. Alles kan en alles mag. En we gaan ervoor, met passie!

Vele teams komen in beweging. Team “Passion” is er één van! De teamcaptain van dit team, John Cox, is een oude bekende van mij. Hij gaat samen met zijn teamleden de sportieve uitdaging aan op de fiets. Ze doen dit voor John zijn broer Peter, die dagelijks te maken heeft met de vervelende gevolgen van MS.

Ik wens hierbij John en zijn teamleden heel veel succes met de voorbereidingen en ik hoop jullie zondag 10 juni 2018 boven op de top van die reus te ontmoeten!

Toi, toi, toi 🍀🍀🍀

Natascha en Jolanda

Team MiSsie Ventoux

 

 

 

Een gedachte over “Team “Passion”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s