Heuveltraining (MiSsie Ventoux deel 10)

Vandaag gingen Jolanda en ik samen de eerste echte heuveltraining doen. Niet op de loopband maar lekker buiten, in de natuur. We hadden hiervoor de Zevenheuvelen route uitgekozen in Groesbeek. Een prachtige omgeving. Mooie vergezichten, fantastische wolkenpartijen en als extraatje een indrukwekkend bezoek aan de Canadese Erebegraafplaats. Al met al een heerlijke sportieve dag.

Ik begon de tocht met een restje spierpijn van het sporten van afgelopen woensdag maar die spierpijn heb ik eruit gelopen. Jolanda had gelukkig ook geen last (meer) van de blessures waar ze de afgelopen weken mee te kampen had.

Op papier was het een route van 10 kilometer, in werkelijkheid hebben we 13,6 kilometer gelopen. Er zaten een paar flinke hellingen in de route. Maar, het viel ons beslist niet tegen. Het vele sporten en trainen van de afgelopen weken begint zijn vruchten af te werpen. Ik durf eigenlijk best wel te zeggen dat we er klaar voor zijn.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, hebben we nog twee heuveltrainingen ingepland. Dan gaan we in Zuid-Limburg de heuvels onveilig maken. Voor nu ga ik lekker in de relaxstand, op de bank met de voetjes hoog, lekker glaasje drinken en een goed leesboek erbij. Life is good, I love it ❤️.

IMG_2197

 

4 gedachten over “Heuveltraining (MiSsie Ventoux deel 10)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s