Terug noa ’t Zuuje (MiSsie Ventoux deel 11)

In maart 2017 ging ik samen met echtgenoot Noa ’t Zuuje voor een second opinion in de MS kliniek in Sittard. Vandaag ging ik samen met Jolanda terug noa ’t Zuuje. Niet voor een ziekenhuisbezoek maar voor onze tweede heuveltraining. Waar kan dat beter dan in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg?

Wandelen in een sprookjesachtig landschap vergezeld door een heerlijk zonnetje. We hadden een boekje met wandelroutes bij ons, maar besloten ter plekke om een eigen route te lopen. Een heerlijke route, door de bossen, op verharde wegen waar we ingehaald werden door de vele wielrenners. Amper wandelaars gezien.

Een pittige route met een paar flinke klimmen. Halverwege de route hebben we bij Lodge 7 in Vaals genoten van een heerlijke kop aspergesoep én het magnifieke uitzicht. Al met al een heerlijke tweede heuveltraining die qua conditie ook geheel volgens wens verliep. Dat geeft de burger moed 😉. Op naar de volgende en tevens laatste heuveltraining en dan zijn we klaar voor het echte werk!

4 gedachten over “Terug noa ’t Zuuje (MiSsie Ventoux deel 11)

Plaats een reactie