Zoveel meer dan een agenda

Zo aan het einde van het jaar blik je vaak terug op wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Wat was leuk? Wat was minder leuk? Wat waren mooie momenten? En verdrietige momenten? Wat vergeten we maar weer snel? Wat is zeker voor herhaling vatbaar?

Over terugblikken gesproken, zo af en toe lees ik mijn blogs terug. Allemaal digitaal vastgelegd. Maar ik vind het niet alleen leuk om digitaal te schrijven. Ik ben ook erg van de kalenders, agenda’s, dagboeken en schriftjes. Lang leve de Action! Er is echter een nadeel. Na verloop van tijd raak je zo’n schrijfdingetje kwijt of het raakt in de vergetelheid. Dan is een digitale blog toch net iets handiger. Desondanks blijf ik een zwak houden voor mooie notitieboekjes en kalenders.

Zo viel onlangs op Instagram mijn oog op een reclame voor een Just Be You planner. Het mooie design van de planner trok meteen mijn aandacht. Er werd beloofd dat het meer zou zijn dan een agenda. Het zou een planner zijn voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf. Een planner waarmee het praktische gecombineerd kan worden met je dromen en doelen van 2019. Wie wil dat nou niet? Deze planner moest ik hebben!

DEF53AC6-BBA2-492A-B71F-69E6488B166E

Dus besloot ik om deze planner te kopen, gewoon omdat het kon en gewoon omdat ik het verdiende. Vond ik zelf… Op de website kwam ik ook nog een mooie Just Be You armband tegen. Die heb ik ook maar meteen even in mijn winkelmandje gelegd. Als je iets doet, moet je het ook goed doen. Toen het pakketje bezorgd werd, nam ik uiteraard meteen een kijkje in de planner. Er werd inderdaad niets teveel beloofd, deze planner is zoveel meer dan een agenda. Je vind in de planner o.a. reflecties van de afgelopen maand, to do’s, dankbaarheid, geluksmomenten, inspirerende quotes en nog veel meer. Echt iets voor mij dus.

Maar om nog even terug te komen op het begin van deze blog. Een terugblik hoort bij de maand december, dat is mooi, dat is goed. Maar wat ik nog veel belangrijker vind, is een vooruitblik op het nieuwe jaar dat komen gaat. Ook dat hoort bij de maand december. Sommigen noemen het goede voornemens. Maar ik vind dromen en doelen voor 2019 veel mooier klinken. Met deze mooie Just Be You planner ga ik zeker aan de slag om aan deze dromen en doelen te werken. Ik heb er nu al zin in.

Ondertussen blijf ik natuurlijk ook bloggen. Mocht er in mijn planner iets voorbij komen wat ik graag met jullie wil delen, dan zal ik dat zeker niet laten. Want ik heb nu al quotes gezien in de planner, die zeker voor schrijfinspiratie gaan zorgen. Laat dat nieuwe jaar maar komen, mijn planner en ikke zijn er helemaal klaar voor!

Lieve lezers en lezeressen, dit was mijn laatste blog van het jaar 2018. Ik wil jullie hierbij allemaal hartelijk bedanken voor jullie tijd en aandacht voor mijn blogs en jullie lieve reacties hierop. 

Graag tot ziens in 2019 😘

Advertentie

5 gedachten over “Zoveel meer dan een agenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s