Een dag met een zilveren randje

Terwijl de man, die al 25 jaar mijn echtgenoot is, in zijn droom hele bossen aan het omzagen is, lig ik te draaien, te woelen en naar het plafond te staren. Ik ben zo moe maar tegelijkertijd ook zo overprikkeld, dat ik de slaap niet kan vatten. Ik besluit om even naar beneden te gaan en een kopje thee te maken. Terwijl het water begint te koken, besluit ik om mijn gedachtes even van me af te schrijven in een blog. Gedachtes over een dag met een zilveren randje.

Wat vrijdag begon met een dag vol verrassingen, lieve berichtjes, kaartjes en bloemetjes, werd vandaag gevolgd door een supergezellige middag met familie, vrienden en buren. Een bescheiden feestje met een lekker hapje en een drankje en natuurlijk heel veel (bij)kletsen. Ik prijs mezelf gelukkig met al deze lieve mensen om ons heen.

Mensen waarmee je kunt lachen, maar ook waarmee je kunt huilen. Mensen met wie je lief en leed kunt delen. Heel bijzonder. Familie waar je van op aan kunt. Lieve buren waar je altijd terecht kunt. En wat die vrienden betreft, je hoeft geen honderden vrienden te hebben. Als de vrienden die je hebt, maar echte vrienden zijn. Die er voor je zijn als je ze nodig hebt en waar je zelf voor klaar wilt staan, als zij je nodig hebben. Alleen daarom al was het vandaag een dag met een zilveren randje.

Na een middagje in de spotlights, gaan we morgen weer over op de orde van dag. Ook helemaal prima. Ons feestje is goed gevierd! Iedereen hartelijk bedankt voor de felicitaties, lieve berichtjes, cadeautjes, centjes en cadeaubonnen. We hebben er ontzettend van genoten!

,

2 gedachten over “Een dag met een zilveren randje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s