Ga ik dit met jullie delen? (deel 1)

Bijna vier jaar geleden begon ik met bloggen. Ik had toen net de diagnose MS gekregen. Het schrijven van deze blogs zou me gaan helpen om deze diagnose te verwerken en een plaats te geven in mijn leven. Het is inmiddels een heel boekwerk geworden. Een soort tijdlijn van vier jaar waarin er heel veel is gebeurd. Af en toe lees ik wel eens wat blogs terug. De blogs herinneren me aan hele mooie gebeurtenissen maar ook aan mindere tijden. Met vallen en (altijd weer) opstaan. Mijn eigenwijsheid heeft me gebracht, waar ik nu ben. En daar ben ik best trots op.

De afgelopen week is me iets overkomen, wat een diepe indruk heeft gemaakt. Ik heb er lang over getwijfeld of ik hier een blog aan zou wijden. Toch is dit iets, wat ook bij mijn leven met MS hoort en daarom heb ik besloten om er over te bloggen. Het zou vreemd zijn als ik alleen maar zou schrijven over hoe goed het met me gaat. De angst en onzekerheid die bij de diagnose MS horen, drukken zeker een stempel op mijn leven. De gebeurtenissen van de afgelopen week, hebben me echt weer even met de neus op de feiten gedrukt.

Dus ga ik het met jullie delen? Ja, ik ga het met jullie delen, in meerdere delen. Want anders wordt het verhaal te lang. En mocht je het niet willen lezen, sla je de komende blogs maar even over. Deze blogs horen thuis op mijn tijdlijn, dus schrijf ik ze in eerste instantie vooral voor mezelf. Zodat ik over een hele tijd weer eens terug kan lezen, dat ik dit ook weer heb gered.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s