Alles wordt anders

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zeker met betrekking tot het kiezen van een vakantiebestemming. De een houdt van een actieve vakantie, de ander van een luie strandvakantie. De een zweert bij een wintersportvakantie terwijl bij de ander het kwik beslist niet onder de 25 graden mag komen.

Als je kinderen klein zijn, kies je vaak voor een vakantiebestemming waar veel voor hen te doen is. Animatie, een zwembad met glijbaan en een kindvriendelijke omgeving. Als de kinderen zich amuseren, is jouw vakantie ook geslaagd.

Maar als de kinderen groter worden, krijgen ze eigen wensen en ideeën over de invulling van de zomervakantie. Ik kwam er dit jaar achter, dat deze wensen niet meer helemaal overeenkomen met onze eigen wensen. Ik houd van rust en ruimte. Wandelen met de honden, lekker uiteten en lezen.

Wij hadden deze zomervakantie een weekje vakantie geboekt op een kleinschalig vakantiepark in Stavenisse waar volgens hun slogan nog ruimte is voor rust. En inderdaad, in dit mooie plaatsje in Zeeland is daadwerkelijk ruimte voor rust. Niet bepaald een droombestemming voor pubers.

Desondanks hebben we heerlijk genoten van ons weekje aan de Oosterschelde. Zoonlief moest nog bijkomen van zijn week in Valkenburg. Vond het absoluut geen probleem om elke dag lekker uit te slapen en vond het perfect dat hij niet zelf hoefde te betalen in een restaurant 😉. Dochterlief werd heel gelukkig van de zonsondergang. Ik heb wat foto’s moeten nemen die natuurlijk gedeeld werden op social media, heeeel belangrijk….

Verder maakte onbeperkte schermtijd en Netflix in het vakantiehuisje ook veel goed. Ondertussen heb ik genoten van flinke wandelingen langs de zee met de honden. Kon de voet van manlief in alle rust herstellen, zeker nu hij net voor de vakantie uit de gips mocht. Al met al, wederom een geslaagde familievakantie dit jaar. Wat het volgend jaar gaat worden? Ik heb geen idee. Maar een ding is zeker, met grote kinderen wordt alles anders….

Advertentie

5 gedachten over “Alles wordt anders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s