Komkommertijd

Onze kinderen hebben al drie weken vakantie. En dat is te merken! Ze gaan laat naar bed (later dan echtgenoot en ik), ze slapen lang uit, ze hangen op de bank, vervelen zich soms een beetje (schijnt ook goed te zijn), ze komen helemaal tot rust van alle schoolperikelen.

Dochterlief gaf afgelopen week aan dat ze best weer zin had om naar school te gaan. Heel fijn natuurlijk, maar nu nog even niet! Wij verheugen ons ook al een aantal weken op onze zomervakantie. Naar mijn mening welverdiend dus laat die school nog maar even voor wat het is. Gistermiddag tikte de klok langzaam weg naar 17.00 uur. Het startsein van onze vakantie…

De afgelopen weken verliepen niet helemaal vlekkeloos. Ik voelde me niet fit. Mijn bloeddruk was te hoog. Tot overmaat van ramp besloten mijn bloedwaardes om af te gaan wijken en besloot de neuroloog dat ik ook nog even langs moest bij de dermatoloog omdat ik veel wondjes op mijn lijf heb die moeizaam genezen. Waarschijnlijk allemaal gevolgen van het medicijngebruik.

Aangezien ik vier halve dagen in het ziekenhuis werk, is het handig als ik bloed moet prikken of even bij de MS-verpleegkundige of neuroloog moet zijn. Ik ben toch al in het ziekenhuis. Maar waar ik even geen zin in had, is ziekenhuisbezoek in mijn vakantie. Alsjeblieft nu even niet, niet voor mijn werk en niet voor mijn eigen gezondheid. Ik heb er even genoeg van.

Gelukkig met wat hulp van buitenaf, is alles afgerond voordat de klok mijn zomervakantie aankondigde. Ik hoef me pas weer na mijn vakantie te melden voor bloedcontroles en tegen die tijd ga ik ook mijn collega’s weer lastig vallen 😉.  Vooralsnog neem ik nu drie weken rust, ga ik voor quality time met mijn gezin, doen waar ik zin in heb, lekker lezen, wandelen met de honden, een weekje er tussen uit en hoop ik dat ik in die tussentijd niets te melden heb.

Komkommertijd …

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s