Eind goed, al goed…

In mijn vorige blog schreef ik hoe ik van het kastje naar de muur werd gestuurd bij het bestellen van mijn MS medicatie. Jeetje, wat een gedoe zeg. Ik had wel wat moeilijkheden verwacht, maar dat het zoveel voeten in aarde zou hebben… De afgelopen weken waren daardoor behoorlijk zwaar. Het zeer warme weer speelde een hoofdrol en het hele verhaal omtrent de medicatie heeft ook voor de nodige stress en traantjes gezorgd. Manlief heeft het de afgelopen weken ook nog eens behoorlijk druk gehad op het werk. Alles bijelkaar geen leuke aanloop naar onze zomervakantie.

Vandaar dat we onszelf getrakteerd hebben op een paar daagjes samen eruit. Even geen kinderen, even geen hondjes, just the two of us! Gisterochtend vertrokken we naar Valkenburg en hebben we ons heerlijk ondergedompeld in de world of wellness, Thermae 2000. Even alles achter ons laten en genieten van het mooie weer, de ontspannende sfeer aldaar en ook heel belangrijk, quality time samen.

Toen we op onze hotelkamer kwamen, vonden we dit op ons bed:

IMG_6600

Goh, we waren op huwelijksreis. En dat na bijna 24 jaar huwelijk. Ach ja, beter laat dan nooit. Toen we dat zagen, lagen we dubbel van het lachen. Humor, het allerbeste medicijn voor alle uiteenlopende kwalen. Onze dag was meteen goed. Ter plekke besloten we om er maar niets van te zeggen. Wie weet leverde het ons nog wel een flesje champagne op. Dat was overigens wishfull thinking, we moesten het doen met de plastic rozenblaadjes en twee grote lollies. Maar de lol was er niet minder om.

Uiteindelijk hebben we twee heerlijke dagen in Valkenburg vertoefd. Onderweg naar huis kreeg ik een telefoontje van mijn eigen apotheek. Het was gelukt om de medicatie te bestellen en het ligt klaar om opgehaald te worden. Dit bericht was een perfecte afsluiting van twee heerlijke dagen en uiteindelijk toch een goed begin van onze vakantie. Eind goed, al goed. Nu zijn we weer thuis en gaan we lekker mét kinderen en mét honden genieten van een welverdiende zomervakantie!

IMG_2270

4 gedachten over “Eind goed, al goed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s