Een teken van leven

Na een mediastilte van anderhalve maand, vond ik het weer eens tijd om een teken van leven te geven. Om jullie even te laten weten dat het goed gaat met Mijn MS en ikke, heel erg goed zelfs.

De afgelopen drie weken hebben we vakantie gehad. Alvorens we daar aan begonnen hadden we een heel bijzonder afscheidsfeest van onze dochter als schoolverlater van de basisschool. Tevens voor ons als gezin afscheid van de basisschool. Die fase hebben we nu definitief afgesloten. Het was een gedenkwaardig en mooi afscheid met een stralende dochter als middelpunt van ons gezin.

In dat daarop volgende weekend zijn we vertrokken naar Normandië voor een welverdiende week vakantie. Frankrijk is mijn favoriete vakantieland. Normandië deed daar nog een schepje bovenop met zijn aangrijpende geschiedenis. De weersomstandigheden waren ideaal en de bezienswaardigheden heel indrukwekkend. Bijna niet voor te stellen welke gruwelijkheden zich daar 75 jaar geleden hebben afgespeeld.

Alhoewel ik het heerlijk vind om op vakantie te gaan, ga ik ook altijd weer graag naar huis. Home sweet home ❤️. De tweede week van onze vakantie was het weer perfect om te klussen, opruimen, poetsen, lekker buiten eten, veel wandelen met de hondjes en heerlijk te lezen. Dat hebben we dan ook gedaan. Die week vloog in een mum van tijd voorbij.

De laatste week van onze vakantie stond in het teken van tropische temperaturen en de 15e verjaardag van onze zoon. Maar ondanks de ontzettend, ongewoon hoge temperaturen, hebben we ook deze week genoten. Een bezoekje aan de bioscoop, The Lion King, bracht verkoeling. Met het verjaardagsbezoek binnenshuis gebleven. Dit keer voor de verandering eens niet vanwege regen maar vanwege overdadige hitte, wat geen warmte meer was te noemen. Maar ook dat hebben we overleefd.

Voor manlief en mij zit de zomervakantie erop. Ik heb afgelopen vrijdag alweer gewerkt, wat beslist geen straf was met een buitentemperatuur van 38 graden! Morgen beginnen we officieel allebei weer. De kinderen mogen nog lekker drie weken genieten van hun zomervakantie alvorens zij weer aan de slag gaan.

Inmiddels heb ik de uitnodiging voor de MRI in de brievenvus gehad en ga ik de MRI scan in augustus weer eens aan de binnenkant bekijken. Ik hoop echt van harte, dat het beeld stabiel is gebleven, want ik voel me momenteel zo ontzettend goed. Zo goed zelfs, dat ik per 1 augustus uitbreiding van mijn contract krijg. Ik denk dat dat wel genoeg zegt. Ik heb vertrouwen in mijn lichaam en in de keuzes die ik gemaakt heb.

Voorlopig houd ik het bij deze update en start ik nog niet met bloggen. Als er nieuws is, houd ik jullie uiteraard op de hoogte.

Advertentie

5 gedachten over “Een teken van leven

  1. Veel succes met de MRI! Mooie vakantie hebben jullie gehad en wat fijn dat je je goed voelt! Wij gaan nu ook proberen te genieten van ons verlof, ondanks we (door het traject) onze midweek naar Giethoorn volgende week hebben moeten annuleren. Het zullen maar daguitstapjes worden, ook leuk. Ik ken de ziekenhuizen niet in Nederland en het dichtste was op 1u rijden, zag ik niet zitten met de bloednames en echo’s die we moeten hebben tijdens het spuiten. Als je leuke plekjes kent aan de grens Nederland-België mag je me dit altijd laten weten. Altijd leuk nieuwe dorpjes en steden te ontdekken!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s